top of page
Yazarın fotoğrafıHavva Nur

Aşk Büyüsü

Aşk büyüsü; aslında tam olarak karşılığı sevdiğini kendine aşık etme büyüsü diyebiliriz. Kolay ve etkili bir büyü yapmak için bunun nasıl yapıldığını öğrenelim.

Değerli takipçiler; lütfen diğer işlerinizi bir tarafa bırakın ve yazdıklarımı dikkat vererek sonuna kadar okuyun. Eğer aşk büyüsü nasıl yapılır merak ediyorsan o halde sana bu makalemi sonuna kadar okumanı önemle tavsiye ederim.

Bir erkeği yada kadını nasıl aşık edersin tüm bu incelikleri yazının sonunda öğrenmiş olacaksın. Birini kendine kuvvetli bir şekilde aşık etmek istiyorsan bu yazı senin için yol gösterici niteliğinde olacak.

Bir kadınla bir erkek arasında olması gereken 3 temel değer şunlardır.

Samimiyet duygusu Koruma duygusu Şükranlık duymak 1.) Samimiyet; bir yatak odasını paylaşmak değildir, samimiyet partnerini yürekten sevmek ve onunla manevi bağlantı kurmaktır. Bir kadını dinlemek ve onu anlamaktır.

2.) Korumak; herhangi bir zamanda, herhangi bir durumda hatta bazen kendinden bile sevdiğini korumaktır.

3.) Şükranlık; sevdiğin kadına evdeki huzuru ve rahatlığı sana sağladığı için bundan dolayı kadınına şükranlık duymaktır.

Yalnızlık ancak Allah’a mahsustur, ister kadın olun ister erkek sonuçta sevgiye ihtiyaç duyarız. Kadınlar kendilerine kol kanat gerecek bir erkek hayal eder. Erkekler kendilerine hayatı süsleyecek güvenebileceği akıllı, bakımlı kadınlar isterler.

Aşk büyüsü tam bu noktada sevgiye ihtiyacı olanların yardımına yetişiyor. Büyük umutlarla yapılan evlilikler bir süre sonra yıkılmanın eşiğine geliyor. Çiftler birbirlerine karşı çok acımasız ve duygusuz davranıyor. Belki daha önce var olan aşk kısa bir süre sonra eşler arasında yerini nefrete bırakıyor.

Genelde erkekler yıpranan ilişkilerini kurtarmak yerine çözümü başka kadınlarda arıyorlar. Karısına karşı ilgisi azalan erkek bu ilgiyi dışarıda başka kadınlarda aramaya başlıyor. Artık bu durumun çözümü var aslında her zaman çözümü vardı belki siz bilmiyordunuz.

İlişkilerinde sorunlar yaşayanlar aşk büyüsü yaptırarak bu durumu aşabilirler. Aşk büyüsü nasıl yapılır birazdan asıl konumuza geçeceğim ama önce kısa bir bilgilendirme yapmak istedim.

AŞK BÜYÜSÜ NEDİR Ülkenin her yerinden bana özel mesajlar geliyor, hemen her yerde yaşanan problemler aslında birbirinin aynı. Bazen Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika gibi ülkelerden bile mesajlar alıyorum. Bu insanların sorunları temelde aynı, hep aynı sebepler ve aynı sonuçlar. Aşk büyüsü nedir size biraz bundan söz etmek istiyorum.

Bazen hayatta bir insan şunları başarmış olabilir, maddi refah, kariyer, mal, mülk vs. Ama bunlar kendisine mutluluk kaynağı olmaz. Zenginlik mutluluk kaynağı olmaz, para sadece bir araç olarak görülmelidir. Ruhun zenginliği para ile ölçülemez, ruh ancak sevgi ile beslendiği vakit manevi olarak huzura kavuşur. Aksi durumda ruhu fakir olan bir insan isterse her şeyin sahibi olsun ruhsal olarak fakir yaşamaya devam edecektir.

Sevgiye muhtaç insanı tıpkı saksının içinde su bekleyen çiçeğe benzetebiliriz. Çiçeğe su verilmediği zaman çiçek gün geçtikçe güzelliğini kaybedecek ve solmaya başlayacaktır. İnsanın durumu da aynen böyledir. Bu çıkmazdan kurtulmak için aşk büyüsü nedir konusunu sizlerle paylaşmak istedim.

AŞK BÜYÜSÜ NASIL YAPILIR En etkili aşk büyüsü genelde kişiye elma yada farklı yiyecekler yedirilmek suretiyle yapılan büyülerdir. Aşk büyüsü nasıl yapılır isterseniz şimdi yavaş yavaş bu konuya giriş yapalım. Daha sonrada evde yapılan kolay aşk büyüleri nelerdir bunlardan söz etmek istiyorum.

Diyelim ki, çok sevdiğiniz bir insan var ve siz bu insana karşı inanılmaz bir arzu duyuyorsunuz fakat o size karşı hiç bir duygu beslemiyor. Belkide onun amacı sizinle arkadaş olarak kalmak ve siz bu durumu kabul etmiyorsunuz. Yani asıl istediğiniz hoşlandığınız kişiyle sağlıklı, duygusal, güzel bir ilişki kurmak.

Peki güzel bir ilişki kurmak için ne yapmak gerekir? Örneğin bir erkeği sevdiğini düşünelim ve sen bu erkeğin sana bağlanmasını yürekten istiyorsun. Bunun için uğraştın, her şeyi yaptın ama işe yaramadı. O vakit aşk büyüsü nasıl yapılır bu konulara merak salıyorsun ve artık doğru yerdesin. Ben sana yardım edeceğim, endişeye gerek yok artık.

Önce yapman gereken aşk büyüsü yapan hocalar var kendin için doğru bir hoca seçeceksin. Bu konuda seçeneği olmayanlar bana özelden mesaj yazarlarsa ben bu konunun uzmanı olan bir medyum olarak size seve seve yardımcı olurum. Neyse konumuza geri dönelim, aşk büyüsü gerçekten işe yarar bunu söyleme gereği duyuyorum çünkü bazıları aşk büyüsü işe yarar mı diye soruyorlar.

0 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page